Λόγω διεξαγωγής εργασιών κατασκευής δικτύου αποχέτευσης επί της οδού Κότσιανου Στέφανου (πρώην Μεταξά Ιωάννη) στον οικισμό του Πολυγύρου, από τη Δευτέρα 18.03.2019 και ώρα 07:00, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της μίας λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων επί της ανωτέρω οδού, στο τμήμα της από τις Έξι Βρύσες μέχρι και την εκκλησία του Αγίου Φανουρίου.
Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους από το προαναφερόμενο τμήμα της οδού Κότσιανου Στέφανου, και να ακολουθούν την προσωρινή εργοταξική οδική σήμανση.

Από την Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι σήμερα Τετάρτη 13/03/2019 σταμάτησε οριστικά η λειτουργία του παλιού δικτύου ύδρευσης στην περιοχή πάρκο Αγίων Αναργύρων Πολυγύρου.

Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα καλούνται να επικοινωνήσουν με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Δημήτριο Ζαγγίλα, στο τηλέφωνο 6951798253.

Από τον Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος στη νέα παιδική χαρά που κατασκευάζεται επί της οδού Ασκληπειού. Το έργο δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει παραδοθεί ακόμη στον Δήμο. Αυτό σημαίνει πως υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχήματος και παρακαλούνται γονείς και παιδιά να μην εισέρχονται στο χώρο για κανένα λόγο.

tvkalipsi

Η διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης των δικαιούχων στο έργο: "Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας" (Ν. 4563/2018) παρατείνεται για πέντε (5) μήνες, ήτοι μέχρι και την 19/08/2019.

Οι μόνιμοι κάτοικοι των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης μπορούν να υποβάλλουν στα ΚΕΠ που λειτουργούν στον Δήμο της μόνιμης και κύριας κατοικίας τους τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά έγγραφα, προκειμένου να πιστοποιηθούν ως δικαιούχοι του έργου και να ενταχθούν σε αυτό.

Για τον Δήμο Πολυγύρου οι περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης είναι: Αγία Αναστασία, Γαλαρινός, Γαλάτιστα, Κιουρκτσόγλου, Μονή Αγίας Αναστασίας Φαρμακολύτριας, Διασταύρωση Παλαιοκάστρου, Δουμπιά, Παλαιόχωρα, Ριζά, Άγιος Πρόδρομος (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ Α ΚΑΙ Β NOMOΣ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 4563 ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ Αρ. Φύλλου 169/20-9-2018).

Δικαιολογητικά Έγγραφα Πιστοποίησης των Δικαιούχων του Έργου