Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ποιοι ειμαστε

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου αποτελεί δραστηριότητα της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης Πολυγύρου. Η ιστορία αρχίζει αρκετά νωρίς. Στη δεκαετία του 80 γίνεται το πρώτο ξεκίνημα από την τότε δημοτική αρχή και μια ομάδα ατόμων που διακατέχονταν από αγάπη για τον τομέα της επικοινωνίας και των ηλεκτρονικών. Το ραδιόφωνο μπήκε στην υπηρεσία του κοινού της πόλης κερδίζοντας ακροατές.

Είκοσι περίπου χρόνια αργότερα η νέα γενιά του ραδιοφώνου μπήκε δυναμικά μπροστά και με τη στήριξη του Περιφερειακού Ραδιοφωνικού Δικτύου Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΡΤ3 ανέβασε το σταθμό στις υψηλότερες θέσεις ακροαματικότητας στη Χαλκιδική. Με καινούριο, πλέον, εξοπλισμό και δυνατό σήμα το ΔΡΠ «βγαίνει» παντού ενώ μέσω του διαδικτύου η ειδησεογραφία της Χαλκιδικής και η καλή του μουσική κάνουν το γύρο του κόσμου.

Σας καλωσορίζουμε στον νέο δικτυακό τόπο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πολυγύρου. Από εδώ θα έχετε πρόσβαση σε ειδήσεις, μουσικά νέα και εκδηλώσεις του Δήμου μας. Μας ακούτε στους 90,8 FM αλλά και μέσω του διαδικτύου. Προτάσεις και ιδέες είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Καλή σας ακρόαση.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Το Δ.Σ. της Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης Πολυγύρου αποτελείται από τους:

Χρήστο Φυλαχτό πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Ιωακείμ Τσακνή.

Γεώργιο Γκλάβα, αντιπρόεδρο, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Σφυρή.

Ελευθερία Μαυροπούλου, μέλος, με αναπληρωτή τον Νικόλαο Ζέλλιο.

Κυριάκο Καραβλαχιώτη, μέλος, με αναπληρωτή την Αγγελική Μιχαλούδη.

Μαρία Γκογκούση, μέλος, με αναπληρωτή τον Χρήστο Κομπόγιαννο.

Ο Χρήστος Φυλαχτός του Αθανασίου γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στην Παλαιόχωρα Χαλκιδικής. Σπούδασε παιδαγωγικά. Εργάζεται ως δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Ζερβοχωρίων. Αρθρογραφεί από το 1992 σε λαογραφικά, ενημερωτικά και πολιτιστικά έντυπα καθώς και σε τοπικές εφημερίδες. Είναι μέλος της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Χαλκιδικής καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοχώρας «Η Ελπίς».

Έχει γράψει τα θεατρικά: «Ο χαμένος αδερφός», «Το λιοντάρι της Χαλκιδικής – Καπετάν Χάψας», «Ο Λεοντόκαρδος Μακεδονομάχος Γιαγλής» και άλλα. Είναι υπό έκδοση το παραμύθι: «Ο τυχερός και ο άτυχος».
Ζει μόνιμα στην Παλαιόχωρα, παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Τσολάκη και έχει δυο παιδιά, μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε ερωτήσεις ή αγαπημένα τραγούδια; Θέλετε να προτείνετε νέες εκπομπές; Ελάτε σε επαφή μαζί μας.