Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ποιοι ειμαστε

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πολυγύρου αποτελεί δραστηριότητα της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης Πολυγύρου. Η ιστορία αρχίζει αρκετά νωρίς. Στη δεκαετία του 80 γίνεται το πρώτο ξεκίνημα από την τότε δημοτική αρχή και μια ομάδα ατόμων που διακατέχονταν από αγάπη για τον τομέα της επικοινωνίας και των ηλεκτρονικών. Το ραδιόφωνο μπήκε στην υπηρεσία του κοινού της πόλης κερδίζοντας ακροατές.

Είκοσι περίπου χρόνια αργότερα η νέα γενιά του ραδιοφώνου μπήκε δυναμικά μπροστά και με τη στήριξη του Περιφερειακού Ραδιοφωνικού Δικτύου Κεντρικής Μακεδονίας της ΕΡΤ3 ανέβασε το σταθμό στις υψηλότερες θέσεις ακροαματικότητας στη Χαλκιδική. Με καινούριο, πλέον, εξοπλισμό και δυνατό σήμα το ΔΡΠ «βγαίνει» παντού ενώ μέσω του διαδικτύου η ειδησεογραφία της Χαλκιδικής και η καλή του μουσική κάνουν το γύρο του κόσμου.

Σας καλωσορίζουμε στον νέο δικτυακό τόπο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Πολυγύρου. Από εδώ θα έχετε πρόσβαση σε ειδήσεις, μουσικά νέα και εκδηλώσεις του Δήμου μας. Μας ακούτε στους 90,8 FM αλλά και μέσω του διαδικτύου. Προτάσεις και ιδέες είναι πάντα ευπρόσδεκτες.

Καλή σας ακρόαση.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Το Δ.Σ. της Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης Πολυγύρου αποτελείται από τους:

  • Χάιδω Γιώβου, Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον κ. Ελευθέριο Ταρκάση, Δημοτικό Σύμβουλο Πλειοψηφίας
  • Αιμιλιανή Χριστίδου, Δημοτική Σύμβουλο πλειοψηφίας, με αναπληρώτρια την κα Παναγιώτα Καρατζοβάλη, Δημοτική Σύμβουλο πλειοψηφίας
  • Χαράλαμπος Ρούτσης, δημότης Δήμου Πολυγύρου, με αναπληρώτρια την κα Ελεάνα Γκλάβα, δημότισσα Δήμου Πολυγύρου
  • Σταύρος Αξιωτίδης, Δημότης Δήμου Πολυγύρου, με αναπληρωτή τον κ. Μιχαήλ Παπούλια, δημότη Δήμου Πολυγύρου
  • Αναστάσιος Καραφουλίδης, Αντιπρόεδρος, Δημοτικός Σύμβουλο μειοψηφίας, με αναπληρώτρια την κα Μαρία Αβέρη, Δημοτική Σύμβουλο μειοψηφίας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε ερωτήσεις ή αγαπημένα τραγούδια; Θέλετε να προτείνετε νέες εκπομπές; Ελάτε σε επαφή μαζί μας.