Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

Το κτίριο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021

Tο Επιμελητήριο Χαλκιδικής ανακοινώνει την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων για τα: «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021» στις παρακάτω κατηγορίες βραβείων:

Βραβείο Καινοτομίας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Έρευνας

Βραβείο Περιβάλλοντος και Πράσινης Ανάπτυξης

Βραβείο Μακροβιότερης Επιχείρησης

 Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 09 Σεπτεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Η όλη εκδήλωση έχει τεθεί υπό την αιγίδα Υπουργείων, δημόσιων οργανισμών και φορέων της χώρας μας και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, ανεξάρτητα από την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και του οικονομικού τους μεγέθους.

Κάθε επιχείρηση κατά την υποβολή της αίτησής της, επιλέγει μόνο μία από τις τρεις κατηγορίες βραβείων και μπορεί να υποβάλλει μόνο μία αίτηση, σε ένα κλάδο επιχειρηματικής δραστηριότητας, για να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή κλαδική εκπροσώπηση στα βραβεία.

Τα κριτήρια επιλογής των επιχειρήσεων θα είναι ποιοτικά και ποσοτικά. Τα αποτελέσματα θα προκύπτουν από τη συγκριτική αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων.

 

Τα οικονομικά στοιχεία που θα ζητηθούν, αφορούν τις χρονιές 2017, 2018, 2019.

Αρμόδια επιτροπή για την αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιοτήτων των επιχειρήσεων για τα «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021» που διοργανώνει το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, είναι καθηγητές-μέλη του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Κοινωνικής Έρευνας και Υποστήριξης Λήψης Αποφάσεων, της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν την αίτηση υποψηφιότητας μέχρι την Παρασκευή 02 Ιουλίου 2021, μόνον ηλεκτρονικά στο e-mail halkidiki-awards@epichal.gr, χωρίς να απαιτείται κατάθεση φυσικού φακέλου.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα δικαιολογητικά, την αίτηση συμμετοχής και τα κριτήρια αξιολόγησης στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου www.epichal.gr, στην ένδειξη «ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2021», ή στα τηλέφωνα του 2371024200, 2371024300, υπεύθυνος κος Μήντος Δημήτρης.

 

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στην 85η ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής προτίθεται να συμμετάσχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

Η ΚΕΕΕ μαζί με όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδος έχουν κλείσει τα κεντρικά Περίπτερα 2 & 3 της Έκθεσης εμβαδού 4.000 m2.

Σημειώνεται ότι η 85η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχουν ως τιμώμενη χώρα η Ελλάδα, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του στην 85η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλλουν την επιχείρηση τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 09 Ιουλίου 2021, αποστέλλοντας συμπληρωμένη την ειδική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.epichal.gr στην υπηρεσία του Επιμελητηρίου, στο e-mail info@epichal.gr .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής, υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Τζηρίτη Γεωργία, Τηλ. Επικοινωνίας: 23710-24200 & 24300.