Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

gym2019

ΆΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2019 – 2020

Ξεκίνησε το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους 2019-2020» στον Δήμο Πολυγύρου με τμήματα, για παιδιά, εφήβους, άνδρες, γυναίκες και για τους αθλούμενους της Γ΄ ηλικίας.
Το πρόγραμμα υλοποιεί το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
«Η άθληση συντελεί στην ωρίμανση και κοινωνικοποίηση του ανθρώπου ,γιατί τον ωθεί να θέτει ολοένα και υψηλότερους στόχους και να παλεύει με υπομονή και επιμονή. Παράλληλα αξιοποιεί τον ελεύθερο του χρόνο μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα . Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δοθεί η ευκαιρία της άθλησης σε όλους τους κατοίκους του δήμου μας » τόνισε ο πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Αναστάσιος Καραφουλίδης.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, και θα εφαρμόζεται μέχρι τον Ιούνιο 2020 στον Πολύγυρο, Ορμύλια, Ολυνθο, Γαλάτιστα, Γαλαρινό, Βάβδο, Αγ. Πρόδρομο, Παλαιόχωρα, Δουμπιά-Σανά, Κρήμνη, Πλανά, Βραστά, Καλύβες, Μεταμόρφωση, Μαραθούσα, από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και περιλαμβάνει:
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 6-12 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 13-18 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, 19-65 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Αριστοτέλη», στο παλαιό δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου. Τηλ: 2371023086.