Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

Πρόγραμμα Άθληση για όλους περιόδου 2021-2022

Ξεκίνησε και φέτος το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους περιόδου 2021-2022» στον Δήμο Πολυγύρου με τμήματα, για παιδιά, εφήβους, άνδρες, γυναίκες και για την τρίτη ηλικία.

Το πρόγραμμα υλοποιεί το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τα τελευταία χρόνια.
“Η άθληση συντελεί στην ωρίμανση και κοινωνικοποίηση του ανθρώπου, γιατί τον ωθεί να θέτει ολοένα και υψηλότερους στόχους και να παλεύει με υπομονή και επιμονή. Παράλληλα αξιοποιεί τον ελεύθερο του χρόνο μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δοθεί η ευκαιρία της άθλησης σε όλους τους κατοίκους του δήμου μας” τόνισε ο πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Αναστάσιος Καραφουλίδης.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και θα εφαρμόζεται μέχρι τα μέσα Ιούλιου 2022 στον ευρύτερο Δήμο.

Πολύγυρο, Ορμύλια, Βράσταμα, Μεταμόρφωση, Ολυνθο, Καλύβες, Γαλάτιστα, Αγ. Πρόδρομο, Παλαιόχωρα, Δουμπιά, Σανά, Κρήμνη, από πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και περιλαμβάνει:

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 6-12 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 13-18 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, 19-65 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ 65+

Πληροφορίες στα γραφεία του «Αριστοτέλη», στο παλαιό δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου.

Τηλ: 2371350731.