Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

dhmotiko-fest2019

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου & 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου διοργανώνει το 6ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στον χώρο του σχολείου.
Ζεστά ξεροψημένα κάστανα, γιορτινές λιχουδιές, χριστουγεννιάτικες αγορές, Snack Bar, παιδότοπος, χριστουγεννιάτικη έκθεση βιβλίου, διασκέδαση με τον Άγιο Βασίλη, Salone de beaute για τα κορίτσια, Face Painting, Χριστουγεννιάτικες χειροτεχνίες και δημιουργίες, γράμματα στον Άγιο Βασίλη, παιχνίδι χαμένου θησαυρού και πολλά ακόμη από τις 11:00 έως τις 18:00.
Προγραμματισμένες εκδηλώσεις
11:00 έναρξη του Φεστιβάλ σε γιορτινή ατμόσφαιρα με χριστουγεννιάτικες μελωδίες
13:30 Προβολή Χριστουγεννιάτικης ταινίας για τα Νήπια στην αίθουσα του Νηπιαγωγείου
”Christmas Cine”
13:00 Karaoke & Just Dance για τα παιδιά δημοτικού σε Αίθουσα στο πρώτο όροφο
16:00 «ΠΙΝΟΚΙΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ»: μία παράσταση για μαθητές ηλικίας 4-12 ετών, με τις αγαπημένες μεγάλες κούκλες των REDICOLO, ξεχωριστές τεχνικές εμψύχωσης με τη χρήση όλου του σώματος κάθε κουκλοπαίχτη, πρωτότυπη μουσική και ζωντανό τραγούδι. Μια παράσταση που, με την ενεργή συμμετοχή των παιδιών, αποκαλύπτει την ομορφιά της διαφορετικότητας, με ευαισθησία, τρυφερότητα και πολύ χιούμορ.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Γυμναστηρίου. Διάρκεια 60 λεπτά.
17:45 Τελετή λήξης τους Φεστιβάλ στην αυλή του σχολείου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, πυροτεχνήματα και τα ιπτάμενα φαναράκια που θα φωτίσουν τον νυχτερινό ουρανό του Πολυγύρου.