Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

Η αφίσα της δράσης

3o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ TASTE HALKIDIKI

Το 3ο Φεστιβαλ Γαστρονομίας Χαλκιδικής, TASTE HALKIDIKI, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Αυγούστου, ώρα 5 μ.μ. στον πεζόδρομο Πολυγύρου. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των δράσεων TASTE HALKIDIKI, του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής που στόχο έχουν την ανάδειξη του γαστρονομικού πλούτου της περιοχής.
Στον πεζόδρομο του Πολυγύρου, τοπικοί παραγωγοί ελιάς, ελαιόλαδου, μελιού, τυροκομικών, ζυμαρικών, κρασιών, μπίρας, αποσταγμάτων, από όλη τη Χαλκιδική, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, να γευτούν, αλλά και προμηθευτούν τους μοναδικούς θησαυρούς της Χαλκιδικής.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μαγειρικής, σεφ από καταξιωμένα εστιατόρια της περιοχής – 6 Βρύσες, Μαριγούλα, Broken Cup, που εκπροσωπεί και την Ένωση Επαγγελματιών Μαγειρικής Τέχνης Ελλάδος, καθώς και παραδοσιακές μαγείρισσες από τους Συλλόγους της κοινότητας, “Σύλλογος Γυναικών Πολυγύρου”, “Εθελοντικός Όμιλος Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου”, θα μαγειρέψουν ζωντανά γευστικές δημιουργίες, βασισμένες σε τοπικές συνταγές και προϊόντα των εκθετών. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να τις γευτούν επιτόπου με τη βοήθεια των εθελοντριών του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου, που στηρίζουν την εκδήλωση.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το Millennium Education Center, που με την τεχνογνωσία και το εξειδικευμένο προσωπικό του θα κάνει την αναμετάδοση της εκδήλωσης στο χώρο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και η Δουμπιά Α.Ε., που θα παρέχει τα νερά της διοργάνωσης.

Με το Taste Halkidiki Festival ανοίγουν οι Γευστικές και Μουσικές Διαδρομές του Δήμου Πολυγύρου, από Παρασκευή 18-20/8 με σημαντικά μουσικά σχήματα, παρουσία των παραγωγών προϊόντων, επιχειρηματιών της εστίασης, μελών του Εμπορικού Συλλόγου Πολυγύρου και πλήθος επισκεπτών.