Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

galatista fest

8 ΧΡΟΝΙΑ FESTIVAL ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ “ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΡΥΘΜΟΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΤΕ”.

Η Νεολαία Γαλάτιστας υπόσχεται ένα πάρτι που θα καλύψει το κενό των δύο προηγούμενων χρόνων, ένα πάρτι όπου το pause δεν έχει θέση, το απόλυτο πάρτι. το πρώτο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, στις 5& 6 Αυγούστου.
Το μουσικό αυτό διήμερο θα πλαισιωθεί και θα απογειωθεί από διάφορους καταξιωμένους καλλιτέχνες. Πιο συγκεκριμένα στη σκηνή του φεστιβάλ θα ανέβουν:
Παρασκευή 5 Αυγούστου, Walkman The Band: 8 χρόνια, 500 live concerts, 120 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Μπορεί μια μπάντα να παντρέψει όλα τα είδη χορού που μπορείς να ακούσεις σε ένα party;; Η Rock και η Disco των 80s συναντάνε τα 90s και κάνουν παρέα με τα Rock n Roll και τα shake των 60s και των 70s.Οι τραγουδιστές γίνονται ένα με το κοινό και δημιουργούν μια μεγάλη παρέα που χορεύει ξέφρενα, σε ένα πρόγραμμα που δεν σταματάει καθόλου από την αρχή μέχρι το τέλος. Τέλος, η βραδιά θα πλαισιωνέται και θα ολοκληρωθεί με τον dj Μount Τen.
Σάββατο 6 Αυγούστου η μέρα που τα vibes της ηλεκτρονικής μουσικής συναντούν τον παλμό του κόσμου μέχρι το πρωί! Φέτος, στην σκηνή μας θα δώσουν τον ρυθμό διαδοχικά ο Symmetric, o George Adi που ξέρει καλύτερα από όλους πως το πάρτι τελειώνει μόνο όταν φορέσουμε τα γυαλιά ηλίου μας και ο Teo Mavropoulos.
Για περισσότερες πληροφορίες :
Fb: https://el-gr.facebook.com/neolaiagalatistas/
Instagram: https://instagram.com/neolaia_galatistas?igshid=176vr8iccc2hd
E- Mail: neolaiagalatistas@gmail.com
Website: http://neolaia-galatistas.webnode.gr