Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

filiro

ΠΡΟΣΦΟΡA ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚO ΠΑΙΔΙΚO ΧΩΡΙO ΣΤΟ ΦIΛΥΡΟ ΑΠO ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚO ΣΤΑΘΜO ΟΛYΝΘΟΥ

Είκοσι έξι κιβώτια με είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε και παρέδωσε στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης ο Παιδικός Σταθμός Ολύνθου με την υποστήριξη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου “Ο Αριστοτέλης”. Τα παιδιά, οι γονείς και το προσωπικό του παιδικού σταθμού κατάφεραν να κινητοποιήσουν τους κατοίκους της Ολύνθου και μέσα σε δύο εβδομάδες να συγκεντρώσουν τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρούχα και υποδήματα, για να προσφέρουν χαμόγελο και ελπίδα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.
Η παράδοση των ειδών, που συγκεντρώθηκαν στην Όλυνθο, όπως και 300 κιλά αλεύρι, προσφορά της εταιρείας “Κυλινδρόμυλοι Χαλκιδικής ΑΕ” πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 από τα ίδια τα παιδιά του παιδικού, που μαζί με τους γονείς, το προσωπικό του σταθμού και τη διευθύντριά του, Κωνσταντίνα Πεζάτη και την πρόεδρο του Αριστοτέλη, Ιφιγένεια Κυριάκου, επισκέφθηκαν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.
Κατά την επίσκεψή τους εκεί ενημερώθηκαν για την ιστορία και τον τρόπο λειτουργίας του Ελληνικού Παιδικού Χωριού, το οποίο φιλοξενεί και στηρίζει παιδιά ηλικίας 4 έως 24 ετών και βασίζεται στην εθελοντική προσφορά κατοίκων της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.
Σκοπός της δράσης αυτής όπως και άλλων ανάλογων δράσεων του Παιδικού σταθμού Ολύνθου είναι να καταλάβουν τα παιδιά από τη νηπιακή ακόμα ηλικία τη σημασία της προσφοράς.