Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

Συνάντηση covid

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ COVID-19

Σύσκεψη με κύριο θέμα την πρόληψη και την προστασία των μαθητών της Χαλκιδικής από τον κοροναϊό πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 12/10/2020 στο Δημαρχείο Πολυγύρου με τη συμμετοχή εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και της εκπαίδευσης.
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: ”Ύστερα από πρόσκληση του Διοικητού του Γ.Ν Χαλκιδικής κ Κώστα Δεδελούδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Πολυγύρου σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν Δήμαρχοι, εκπρόσωποι Δήμων της Χαλκιδικής και οι προϊστάμενοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Χαλκιδικής.
Κύριο θέμα μας η πρόληψη και η προστασία των μαθητών μας από τον Κορωνοιό. Μετά και την εκ μέρους του Νοσοκομείου ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων ειδικού χώρου για την εξέταση των μαθητών, συναποφασίσαμε να αγοράσουμε από κοινού Δήμοι της Χαλκιδικής τις απαιτούμενες ποσότητες αντιδραστηρίων για τον ΑΜΕΣΟ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ των παιδιών που ενδεχομένως θα παρουσιάσουν πρόβλημα.
Μπροστά στη συνεχόμενη απειλή του Κορωνοιού, όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι και σε απόλυτη ετοιμότητα. Δε χρειάζεται πανικός αλλά σωστή ενημέρωση και υπεύθυνη στάση απ΄ όλους μας. Μαζί θα βγούμε από αυτή την κατάσταση.”