Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

erga20

ΕΡΓΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ

Ένα έργο πνοής για τους αγρότες της περιοχής των Δουμπιών θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για την ασφαλτόστρωση του δρόμου ΔΟΥΜΠΙΑ- ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ συνολικού προϋπολογισμού εννιακοσίων τριάντα χιλιάδων ευρώ (930.000), το οποίο χρηματοδοτείται ολοκληρωτικά από ευρωπαϊκούς πόρους. Η σχετική σύμβαση υπογράφηκε πριν λίγες μέρες.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, στον λογαριασμό του στο facebook εγκρίθηκαν, από την οικονομική επιτροπή, οι όροι δημοπράτησης για το έργο Αγροτικής οδοποιίας ΓΑΛΑΡΙΝΟΥ- ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, συνολικού προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου σαράντα χιλιάδων ευρώ ( 1.040.000), όπως επίσης και το έργο συλλογής μεταφοράς λημμάτων ΟΛΥΝΘΟΥ (Αποχετευτικά Δίκτυα) και έργο επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων ΟΛΥΝΘΟΥ (Βιολογικός Καθαρισμός), συνολικού προϋπολογισμού πέντε εκατομμυρίων ευρώ (5.000.000).
«Προχωράμε στην έμπρακτη και συνεχή στήριξη του πρωτογενούς τομέα. Παράλληλα οι βιολογικοί καθαρισμοί και τα αποχετευτικά δίκτυα είναι έργα ουσίας για μας με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τα οποία συμβάλλουν, τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και της δημόσιας υγείας. Πρόθεσή μας είναι να δημιουργηθούν οι απαραίτητες υποδομές, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της καθημερινότητας των πολιτών μας» δήλωσε ο Δήμαρχος Πολυγύρου.