Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

Η “Μπέλα Μπαλού” επισκέπτεται τα παιδιά στην Ορμύλια

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου, που γιορτάζεται σήμερα, η συγγραφέας Τριανταφυλλιά Τσιακμάκη θα παρουσιάσει την Παρασκευή 5 Απριλίου και ώρα 20:00, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορμύλιας, το παραμύθι της με τίτλο “Μπέλα Μπαλού”, της σειράς “μικρές ΧΑΡΑκτηριστικές ιστορίες”.

Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει συζήτηση με τα παιδιά, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πολλά παραμυθοπαιχνίδια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τα βιβλία, αλλά και τη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ορμύλιας από τον υπεύθυνο, Βασίλη Γκαρλή.

Γιορτή παιδικού & εφηβικού βιβλίου στη Γαλάτιστα

Δύο μέρες, Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Απριλίου, αφιερώνει η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Νεολαίας Γαλάτιστας, σε συνεργασία με το 1ο και 2ο Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό Σχολείο, το Γυμνάσιο – Λυκειακές Τάξεις Γαλάτιστας και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Δημοτικού και Γυμνασίου – Λ.Τ., στην Γιορτή Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου 2024, στο οποίο θα συμμετέχει η συγγραφέας Αλεξάνδρα Μητσιάλη.

«Τα παιδιά, το λογοτεχνικό βιβλίο και ο ηλεκτρονικός κόσμος μας» είναι το θέμα που θα αναπτύξει η συγγραφέας στην κεντρική της ομιλία το Σάββατο στις 19:00, ενώ και τις δύο ημέρες θα συνομιλήσει με τα παιδιά όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.