Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ikos olivia web

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ IKOS OLIVIA

Ανοιχτή ημέρα καριέρας για άτομα που ενδιαφέρονται να εργαστούν στο ξενοδοχείο Ikos Olivia (πρώην Gerakina Beach) θα διοργανώσει η εταιρεία Ikos Resorts την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίζουν το βιογραφικό τους και θα συμμετέχουν σε μια ολιγόλεπτη προσωπική συζήτηση (mini-interview) με αρμόδια στελέχη της Ikos Resorts.
Η εταιρεία Ikos Resorts, είναι μια νέα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο του τουρισμού με παρουσία 2 ξενοδοχείων 5 αστέρων στη Χαλκιδική (Μουδανιά & Γερακινή), που αναζητεί προσωπικό για την κάλυψη διαφόρων θέσεων εργασίας.
Προσωπικό ζητείται για τα τμήματα της κουζίνας, της καθαριότητας, της συντήρησης, του service & bar, της ρεσεψιόν & της φύλαξης χώρου (security).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν: α) να στείλουν το βιογραφικό τους είτε με email στο careers@ikosresorts.com ή με φαξ στο 23730 25109 και β) να συμπληρώσουν την αίτηση εργασίας της Ikos Resorts στο κάθε ξενοδοχείο.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ikosresorts.com .