Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

«ΞΑΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ» – ΔΙΑΝΟΜΗ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μετά την πρώτη φάση διανομής δωρεάν γευμάτων στους συμπολίτες μας που είχαν ανάγκη, η οποία στηρίχθηκε κυρίως στις γενναίες χορηγίες (χρηματικές και υλικές) των εταιρειών ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε και ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΟΣ Α.Ε, η προσπάθεια συνεχίζεται.
Πρόκειται για μία δράση δύο ταχυτήτων του Δήμου Πολυγύρου με σκοπό να μη μείνει “ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ” .
Το ΠΡΩΤΟ σκέλος περιλαμβάνει την καθημερινή παράδοση ΔΩΡΕΑΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ κατ’ οίκον σε ευάλωτα νοικοκυριά και ασθενείς, τα οποία θα ξεπεράσουν τις 8.000, ενώ το ΔΕΥΤΕΡΟ αφορά στο διαμοιρασμό τροφίμων σε οικογένειες που έχουν πληγεί οικονομικά.
«Σε αυτό το δεύτερο κομμάτι, πέρα από τις προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου για εξεύρεση χορηγιών, ζητούμε και τη δική σας συμβολή για να μπορέσουμε να καλύψουμε μεγαλύτερο μέρος των αναγκών ή αν θέλετε η προσφορά μας να είναι ακόμα μεγαλύτερη δεδομένου και της γιορτινής περιόδου που πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς.
Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής να σταθεί στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικά ομάδων είναι διαρκής και δυναμική. Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες, γι αυτό και στεκόμαστε με πλήρη συναίσθηση του κοινωνικού μας ρόλου δίπλα στους συνανθρώπους μας, υιοθετώντας νέες πρακτικές και πρωτοβουλίες και προχωρούμε στην υλοποίησή τους προκειμένου να τους στηρίξουμε όσο περισσότερο μπορούμε.
Ας παλέψουμε όμως και όλοι μαζί για να στρέψουμε για λίγο το βλέμμα μας στους άλλους και να συνδράμουμε με αυτό το ελάχιστο για να μη μένει “ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ” τονίζει ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.
Τα σημεία συλλογής τροφίμων είναι:
Α) στο Δημαρχείο ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του (8.00 π.μ -15.00 μ.μ).
Β) στα ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ( 8.00 π.μ- 15.00 μ.μ).
Γ) στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ.
Δ) στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΡΜΥΛΙΑΣ.
Ε) στην ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ