Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

Συνάντηση εργασίας Δημάρχου Πολυγύρου – Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής

Τα αντιπλημμυρικά έργα στην Ορμύλια, τη διαχείριση των ρεμάτων, τον φωτισμό στις Καλύβες, την πεζογέφυρα στον Γαλαρινό, έθεσε ως προτεραιότητα ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Γιώργος Εμμανουήλ κατά την συνάντησή του σήμερα Τετάρτη 17/01/2024 με την Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Κατερίνα Ζωγράφου ενώ έμφαση έδωσε στην παραχώρηση μηχανημάτων από την Περιφέρεια.

Ο κ. Εμμανουήλ, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Παύλο Στεφανίδη, Κατάκαλο Σακελλάρη, Γιάννη Λελεγιάννη, τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Θεόδωρο Τσίγκα, και στενούς συνεργάτες, ζήτησε τη συνεργασία της Περιφέρειας, προκειμένου να επιτευχθεί η άμεση επίλυσή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος.
«Ξεκινάμε με πολλή όρεξη αλλά ελάχιστους πόρους. Θέλουμε να έχουμε στενή συνεργασία, για να πετύχουμε όλοι τους στόχους που έχουμε θέσει» είπε ο κ. Εμμανουήλ στην Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής.
Η κ. Ζωγράφου από την πλευρά της τόνισε ότι η συνεργασία είναι πολύ σημαντική και πως θα σταθεί στο πλευρό του Δημάρχου Πολυγύρου ζητώντας παράλληλα τη συνδρομή του Δήμου, όπου χρειάζεται. «Θα χρειαστεί να βάλετε προτεραιότητες ως δήμος σε ό,τι αφορά τα έργα σας, προκειμένου να διεκδικήσουμε έργα και δράσεις μέσω ΕΣΠΑ» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, και κάλεσε τους προϊσταμένους των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής να ενημερώσουν τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους για τα τρέχοντα θέματα, που αφορούν στον Δήμο Πολυγύρου.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση ότι θα συνεχιστούν οι επαφές, προκειμένου να εργαστούν από κοινού οι υπηρεσίες των δύο φορέων για την ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των πολιτών.