Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

logo-tham

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ

Σειρά από συναυλίες για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων 2014 έχει προγραμματίσει το μουσικό σύνολο “Θαμυριάδες”. Ακολουθεί το πρόγραμμα των συναυλιών:

«Χριστούγεννα με τις Θαμυριάδες»
Στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Κυριακή 21/12/2014 ώρα 12:30
Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει βυζαντινούς ύμνους, μέρος του έργου “A Ceremony of Carols” του B. Britten, αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και κάλαντα από την Ελλάδα και το διεθνές ρεπερτόριο.
Συμμετέχουν:
Πέλη Πλίκα, άρπα
Ανίτα Τάνυ, πιάνο
Θεοδοσία Παπαδοπούλου, φλάουτο
Άννα Παπαδοπούλου, φλάουτο
και το σύνολο εγχόρδων του Ωδείου Φίλιππος Νάκας (υπεύθυνη Παρασκευή Καραγιάννη)
Είσοδος ελεύθερη.

«Χριστούγεννα στον Κόσμο με τις Θαμυριάδες»
Στο Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos
Τρίτη 23/12/2014 ώρα 18:00
Οι ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ συμμετέχουν στις Εορταστικές Εκδηλώσεις «Τα πιο ζεστά Χριστούγεννα στο Mediterranean Cosmos» με αγαπημένους ύμνους και μελωδίες της ελληνικής παράδοσης αλλά και όλου του κόσμου.
Συμμετέχουν:
Ανίτα Τάνυ, πιάνο
Είσοδος ελεύθερη.

«Μουσικό Ταξίδι στον Κόσμο των Χριστουγέννων με τις Θαμυριάδες»
Στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο
Κυριακή 28/12/2014 ώρα 18:00
Οι ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ συμμετέχουν στις Εορταστικές Εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον Πολύγυρο σε συνεργασία του Δήμου Πολυγύρου, του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και της Ένωσης Ελεύθερων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων, Πολυγύρου Κεντρικής και Βόρειας Χαλκιδικής με αγαπημένους ύμνους και μελωδίες της ελληνικής παράδοσης αλλά και όλου του κόσμου.
Συμμετέχουν:
Ανίτα Τάνυ, πιάνο
Άννα Παπαδοπούλου, φλάουτο
και το σύνολο εγχόρδων του Ν.Ω.Θ. (υπεύθυνη Μαρίνα Σέλκοβα)

Είσοδος ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τις Θαμυριάδες
thamyriadesΔεκατέσσερις γυναικείες φωνές, συνοδοιπόροι από παιδιά, ως μέλη της παιδικής χορωδίας Πολύγυρου, μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, με συμμετοχές σε πολυάριθμα φεστιβάλ και συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη, υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Σωτήρη Αλεβίζου.
Ενήλικες πια, ιδρύουν φωνητικό σύνολο με τη βοήθεια της παιδικής χορωδίας Πολυγύρου. Από αυτή την πολύχρονη αγάπη για τη πολυφωνική μουσική και τη διάθεση να δημιουργούν στον τόπο διαμονής τους, τον Πολύγυρο Χαλκιδικής, γεννιούνται οι ”ΘΑΜΥΡΙΑΔΕΣ”.
Τη χορωδιακή διεύθυνση έχει αναλάβει η μαέστρος Μαρία Παπαγεωργίου.