Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

“ΤΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ” ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Η θεατρική ομάδα «Απάμεια» Ν. Μουδανιών ξεκίνησε τον Ιανουάριου του 2015 με την καθοδήγηση του Δημήτρη Απιδόπουλου και της Ανδρομάχης Δεσιοπούλου παρουσιάζοντας την πρώτη πειραματικής της παράσταση τον Ιούνιο του 2015 «Το μπουλούκι του ωραίου», που γράφτηκε από τα μέλη της ομάδας. Το 2016 ανέβασε το έργο «Οι ηλίθιου» του Neil Simon, με την ιδιαιτερότητα ότι όλοι οι ρόλοι ερμηνεύτηκαν από γυναίκες, ενθουσιάζοντας το κοινό για την πρωτοτυπία του εγχειρήματος, ενώ τον Ιούνιο 2017 ανεβάζει το έργο «Δεν θα πάρω – ευχαριστώ» του Αλέκου Σακελλάριου, σε διασκευή της Χριστίνας Ψωμαδέλλη.
Τον Φεβρουάριο του 2018 θα ανεβάσει το έργο «Χίλιες και δύο νύχτες» γραμμένο από τα μέλη της ομάδας, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Μίτση και κείμενα της Χριστίνας Ψωμαδέλλη, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το 2019 είναι μια χρονιά ορόσημο για την ομάδα όπου τα ηνία έχει αναλάβει ο σκηνοθέτης, Ορέστης Τεάζης, ο οποίος έχει μεταλαμπαδεύσει τις πολύτιμες γνώσεις του και την εμπειρία του στα μέλη της ομάδας, παρουσιάζοντας το έργο του Ιρλανδού συγγραφέα Frank McGuiness «Τα εργαζόμενα κορίτσια».
Παίζουν με αλφαβητική σειρά:
Αναστασία Δεκάκη, Ελένη Κακουλίδου, Φλώρα Κακουλίδου, Λευτέρης Κοκοβίνος, Λίνα Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Σουνά, Πελαγία Τσάκωνα, Ευαγγελία Τσιτσογιάννη, Χριστίνα Ψωμαδέλλη.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ.