Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

Τέλος η πληρωμή με μετρητά στο ταμείο του Δήμου Πολυγύρου

Οι πληρωμές οφειλών στο ταμείο του Δήμου Πολυγύρου θα πραγματοποιούνται από την 1η Ιουλίου, μόνο με τη χρήση χρεωστικής κάρτας ή πιστωτικής, εφόσον ο πολίτης επιλέξει τη δια ζώσης συναλλαγή.

Ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Οικονομικών, οι υπόχρεοι έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους στον Δήμο Πολυγύρου με τους εξής τρόπους:

  • Ηλεκτρονική πληρωμή της οφειλής μέσω e-banking ή σε οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα διατηρούν λογαριασμό, με χρήση του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής RF που αναγράφεται στη σχετική ειδοποίηση
  • Στην Ταμειακή υπηρεσία του Δήμου, Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:15 – 13:30, μέσω POS με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
  • Μέσω στην ηλεκτρονικής πλατφόρμας Easy Pay, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη να πληρώσει λογαριασμούς ύδρευσης και άρδευσης, ΤΑΠ, οστεοφυλάκιο, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. από τον υπολογιστή ή το κινητό του, οπουδήποτε και αν βρίσκεται, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Άμεσα μπορεί να βλέπει την οφειλή του, τόσο αυτή που έχει βεβαιωθεί, όσο και αυτή που βρίσκεται σε ρύθμιση αλλά και το ιστορικό πληρωμών του. Το Easy Pay, μπορείτε να το βρείτε στην πρώτη σελίδα του site του Δήμου Πολυγύρου, polygyros.gr.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του ταμείου: 2371350741 και 2371350786