Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

branding

«BRANDING: ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΡΕΙΑ»

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής στο πλαίσιο της προσπάθειας συνεχούς κατάρτισης και εκπαίδευσης των μελών του, ξεκίνησε να διοργανώνει με καταξιωμένους εισηγητές, νέο κύκλο επιμορφωτικών σεμιναρίων, εντελώς δωρεάν, μέσω των οποίων θα τα βοηθήσει να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες και προκλήσεις της εποχής μας.
Τη Τετάρτη 19/02/2020 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής και ώρα 18:30, διοργανώνεται σεμινάριο με θέμα: «Branding: Το εισιτήριο για μια πετυχημένη διεθνή πορεία». Εισηγήτρια: κα Τσαλταμπάση Λίνα (Διευθύντρια εταιρίας Συμβούλων Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης OECON).
Στο σεμινάριο θα αναλυθεί από τους εισηγητές, η σημασία του Brandingγια τη σύγχρονη επιχείρηση, πώς θα μπορέσει να δημιουργήσει μια επιχείρηση μια επιτυχημένη εταιρική ταυτότητα, πώς θα καταφέρει να εξάγει τα προϊόντα της, με ποιο τρόπο θα μπορέσει να εισχωρήσει στις Διεθνείς Αγορές.
Επιπλέον κατά τη διάρκεια της ημερίδας δίνεται η δυνατότητα σε τέσσερις υποψήφιους επιχειρηματίες, να συμμετέχουν σε ένα δομημένο Πρόγραμμα Mentoring, προκειμένου να αναπτύξουν το εταιρικό τους Brand, και να μπορέσουν να εξάγουν. Η καθοδήγηση δίνεται από έμπειρους επιχειρηματίες (μέντορες) ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα Mentoring είναι δωρεάν για τους επιλεγμένους επιχειρηματίες του Νομού.