Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

1

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες, με ίδιους πόρους του Δήμου Πολυγύρου, για την ολοκλήρωση της Β1 φάσης επέκτασης του ρυμοτομικού σχεδίου Γαλάτιστας.
Πρόκειται για την πολεοδόμηση- ρυμοτόμηση 983 στρεμμάτων, που θα καλύψουν πλήρως τις νέες στεγαστικές ανάγκες των κατοίκων του τόπου.
Σύμφωνα με ανάρτηση του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, στον λογαριασμό του στο Facebook: «Προβλέπεται, μετά την παρέλευση της προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων, να ολοκληρωθεί η διαδικασία κι επιτέλους μετά από πολλά χρόνια να αποκτήσουν οι κάτοικοι τις νέες μορφές των οικοπέδων τους, τα οποία θα είναι πλήρως αξιοποιήσιμα πολεοδομικώς. Για τον σκοπό αυτό και για ενημέρωση των κατοίκων πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα Γαλάτιστας συνάντηση – ενημέρωση των κατοίκων, παρουσία μελετητών, της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου καθώς κι εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης… τη σκυτάλη παίρνουν η Ορμύλια και ο Γαλαρινός.
Πέραν των παραπάνω, σε συνεργασία και με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υποβλήθηκε σήμερα προς το Υπουργείο Εσωτερικών, σχετική ολοκληρωμένη πρόταση για τη χρηματοδότηση της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Ορμύλιας και των Ψακουδίων συνολικού προϋπολογισμού 7.368.000 ευρώ κι αναμένεται η σχετική έγκριση».