Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

filaxtos2

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΥΛΑΧΤΟΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης Πολυγύρου, Χρήστος Φυλαχτός, με αφορμή τον εκ νέου ορισμό του στη θέση του Προέδρου της Επιχείρησης τόνισε:

«Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Πολυγύρου, Αστέριο Ζωγράφο, που με πρότεινε εκ νέου για τη θέση του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης Πολυγύρου αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο, που υπερψήφισε την παραπάνω πρόταση.
Πρόκειται για μια θέση που έχω υπηρετήσει τα προηγούμενα πέντε χρόνια και θεωρώ ότι έχω την εμπειρία, ώστε να ανταπεξέλθω και να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πολιτών. Μαζί με τα υπόλοιπα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε για την αναβάθμιση του ρόλου της Δημοτικής Επιχείρησης και πιστεύω ότι μέσα σε κλίμα συνεργασίας και ενότητας θα πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Μαζί με τους συνεργάτες μου θα εργαστούμε με περίσσιο ζήλο λειτουργώντας με ήθος και αξιοπρέπεια, ανιδιοτελώς και με μόνο γνώμονα το συμφέρον όλων και το καλό του τόπου μας».