Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

diploma odigisis

ΣΟΒΑΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής ενημερώνει, τους συναλλασσόμενους πολίτες με τις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε.Χ., ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση θεμάτων που αφορούν σε άδειες οδήγησης και άδειες κυκλοφορίας.
Η συγκεκριμένη καθυστέρηση οφείλεται σε σοβαρή βλάβη, που ξεκίνησε από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, του on-line πληροφοριακού συστήματος καταχωρήσεων αδειών οδήγησης και αδειών κυκλοφορίας (Glink) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Σε μήνυμά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ι. Γιώργος τονίζει τα εξής: “Ζητούμε συγνώμη από το συναλλασσόμενο κοινό για την ταλαιπωρία, αλλά πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα που η λύση του δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων μας. Το συγκεκριμένο πληροφοριακό σύστημα πρέπει επιτέλους να εκσυγχρονιστεί και να γίνει πιο αξιόπιστο έτσι ώστε να αποφεύγετε η ταλαιπωρία τόσο των συναλλασσόμενων πολιτών όσο και των αρμόδιων υπαλλήλων των Υπηρεσιών μας. Ευελπιστούμε να δοθεί άμεση και οριστική λύση έτσι ώστε να διασφαλιστεί η ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών”