Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

odeio2020

ΈΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Tο Δημοτικό Ωδείο Πολυγύρου ανοίγει και πάλι τις πόρτες του για να καλωσορίσει παλιούς και νέους μαθητές τη σχολική χρονιά 2020-2021.
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν 1 Σεπτεμβρίου 2020 καθημερινά Δευτέρα εως Παρασκευή 16.00 – 21.00 στο Ν.Π.Δ.Δ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» (παλαιά Δικαστήρια).
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι: Πιάνο, Κιθάρα, Βιολί, Βιόλα,Φλάουτο- Φλογέρα, Κλαρίνο, Ντραμς αλλά και σπουδές, όπως τα Ανώτερα Θεωρητικά, το Σύγχρονο Τραγούδι, η προετοιμασία για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και το Μουσικό Σχολείο και η Μουσική προπαιδεία.
Τα μαθήματα για τα μουσικά όργανα είναι ατομικά ενώ ο αριθμός συμμετεχόντων στα θεωρητικά μαθήματα έχει επαναπροσδιοριστεί και μειωθεί προκειμένου να τηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τα διδασκόμενα όργανα, τα μουσικά σύνολα του Ωδείου μας, όπως το Κιθαριστικό σύνολο, η Παιδική και το Προκαταρκτικό τμήμα Παιδικής Χορωδίας, η Βυζαντινή Χορωδία, η Μικτή Χορωδία και η Φιλαρμονική δίνουν πολλές δυνατότητες και μια άλλη προοπτική και νόημα στις τυπικές σπουδές.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν 14 Σεπτεμβρίου 2020 λαμβάνοντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με σκοπό την ασφάλεια όλων.

Τηλ. Επικοινωνίας 23710-23986 & 2371350785