Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Το Μορφωτικό Πολιτιστικό Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με το Περιφερειακό Ιατρείο Πολυγύρου, θα πραγματοποιήσει δωρεάν ενημέρωση και οδοντιατρικό έλεγχο στο Κ.Α.Π.Η Ολύνθου την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στις 10.30 π.μ.

Ο Οδοντιατρικός έλεγχος είναι μία απλή αλλά βασική εξέταση , γίνεται δωρεάν και η πρόσκληση απευθύνεται κυρίως στα μέλη του Κ.Α.Π.Η Ολύνθου.
Η πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την ενημέρωση για τον οδοντιατρικό έλεγχο, μια προσπάθεια που ξεκίνησε για την βοήθεια των κατοίκων στο θέμα της υγείας, αφού πλέον ο κόσμος αδυνατεί να κάνει ακόμα και τις βασικές εξετάσεις. Θα συνεχίσουμε και στα υπόλοιπα Κ.Α.Π.Η του Δήμου μας στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα». Παράλληλα τόνισε ότι είναι αναγκαία η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επιστημονικούς φορείς έτσι ώστε να υπάρξει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να ενημερωθεί ο κόσμος για την αξία της πρόληψης.