Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

afisa halkidiki-opekep

«ΣΩΣΤΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2016»

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενόψει της έναρξης περιόδου υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης, προγραμματίζει ενημερωτική εκδήλωση στον Πολύγυρο με θέμα: «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2016» τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016, στις 10:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.
Γνωρίζοντας την τεράστια σημασία που έχει η σωστή υποβολή της Αίτησης, τόσο για την έγκαιρη και πλήρη πληρωμή της ενίσχυσης στους αγρότες, όσο για την αποφυγή προστίμων και καταλογισμών για τη χώρα μας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ προσκαλεί τους παραγωγούς να συμμετέχουν στην ενημερωτική εκδήλωση. Στόχος είναι η ενημέρωση των γεωργών και κτηνοτρόφων σχετικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξουν και τα παραστατικά που πρέπει να διαθέτουν κατά την υποβολή της Αίτησης και κατά τους μετέπειτα ελέγχους του ΟΠΕΚΕΠΕ, έτσι ώστε να μειωθούν όσο είναι δυνατό, τα λάθη και οι παραλείψεις που οδηγούν σε προβλήματα στην πληρωμή τους.
Επίσης θα γίνει επίδειξη του τρόπου υποβολής της Αίτησης και ενημέρωση για την πράσινη ενίσχυση (πρασίνισμα) και τις μεταβιβάσεις των δικαιωμάτων, που θα ξεκινήσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Τονίζεται ότι όσο νωρίτερα υποβληθεί η αίτηση, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχει στη διάθεσή του ο παραγωγός για διόρθωση λαθών πριν την πληρωμή.
Η Αίτηση υποβάλλεται είτε στους πιστοποιημένους φορείς είτε ηλεκτρονικά μέσω του www.opekepe.gr.