Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

athlisi2017

ΑΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 2017

Ξεκίνησε το πρόγραμμα « Άθληση για Όλους» στο Δήμο Πολυγύρου με διαφορετικά τμήματα, για παιδιά, εφήβους, άνδρες, γυναίκες, για τους αθλούμενους της Γ΄ ηλικίας, για άτομα με αναπηρία.
Το πρόγραμμα υλοποιεί το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Στόχος του είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης των πολιτών, η καλλιέργεια αθλητικού χαρακτήρα και αθλητικής συνείδησης, η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου και η διέξοδος από τα καθημερινά προβλήματα, η ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων και η αναψυχή των αθλούμενων και εν τέλει η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.
Η άσκηση με συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστικά κοινωνική επένδυση, γιατί συμβάλλει στην πρόληψη προβλημάτων υγείας και εκφυλιστικών τάσεων, στην αποτροπή από βλαπτικές συνήθειες και συμπεριφορές και γενικά σε μία καλύτερη σχέση ανθρώπου και φυσικού περιβάλλοντος.
Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, θα εφαρμόζεται μέχρι τον Ιούλιο 2017 στον Πολύγυρο, Ορμύλια, Γαλάτιστα, Γαλαρινό, Βάβδο, Αγ. Πρόδρομο, Παλαιόχωρα, Ριζά, Γεροπλάτανο, Δουμπιά-Σανά, Κρήμνη, Μαραθούσα, Πλανά, Βραστά, Καλύβες, και στο ΚΕΦΙΑΠ για παιδιά ΑΜΕΑ , από πέντε πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και περιλαμβάνει:

ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 6-12 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ, 13-18 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ, 19-65 ετών
ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ
ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΑ

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του «Αριστοτέλη», στο Παλαιό δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου. Τηλ: 2371023986.