Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

detrop2018

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΧ ΣΤΗΝ 27Η DETROP BOUTIQUE ΜΕ 10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής συμμετέχει, υπό την «ομπρέλα» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στην 27η DETROP BOUTIQUE, που πραγματοποιείται από 24 έως και 26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

«Μετά το κάλεσμα που απευθύναμε στις επιχειρήσεις της περιοχής ευθύνης μας, ανταποκρίθηκαν και θα συμμετέχουν μαζί μας 10 εξέχουσες επιχειρήσεις της Χαλκιδικής. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Χαλκιδικής συνεχίζουν να υποστηρίζουν την εξωστρέφεια των δυναμικών επιχειρήσεων του τόπου, συμμετέχοντας σε μία ακόμη από τις μεγαλύτερες εγχώριες εκθέσεις για τον πρωτογενή τομέα, με διεθνή αντίκτυπο, προβολή και συμμετοχή.
Τα εκλεκτά προϊόντα της Χαλκιδικής πρέπει να προβάλλονται και να προωθούνται και εμείς θα συνεχίζουμε να τα υποστηρίζουμε μέσα από στοχευμένες δράσεις.
Καλή επιτυχία στις εμπορικές τους συναλλαγές, σε όλες τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση και εύχομαι του χρόνου να είναι ακόμη περισσότερες» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος.