Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

bourdouni

ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα των βιβλιοπαρουσιάσεων της θεματικής ενότη-τας «Διήγημα- Μυθιστόρημα», που οργάνωσε το τετράμηνο, Φεβρουάριο- Μάρτιο-Απρίλιο-Μάιο 2018 ο Δήμος Πολυγύρου και το Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με εκδοτικούς οίκους.

Η τελευταία παρουσίαση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πολυγύρου .
Το βιβλίο του, «ΟΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος, παρουσίασε η δικηγόρος, Πέγκυ Αλεξίου, η οποία συνομίλησε μαζί της, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση να μάθουν περισσότερα για την συγγραφέα και άνθρωπο, Ιφιγένεια Βουρδούνη και ο βιβλιοθηκονόμος, Νικόλαος Πιτσιόρλας.
Μετά το τέλος της βιβλιοπαρουσίασης η Πρόεδρος του Ν.Π «Αριστοτέλη», Ιφιγένεια Κυριάκου, τόνισε «Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα και όσα θα ακολουθήσουν. Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθεια και υποστήριξη τον Δήμαρχο Πολυγύρου Αστέριο Ζωγράφο, τον συνεργάτη βιβλιοθηκονόμο και φίλο Νικόλαο Πιτσιόρλα ,για την οργάνωση της βιβλιοθήκης και το σημαντικό αποτέλεσμα των βιβλιοπαρουσιάσεων , ιδιαίτερα όλους τους αναγνώστες που με μεγάλη υποστήριξη και αγάπη βρίσκονται πάντα δίπλα μας».
Οι βιβλιοπαρουσιάσεις θα συνεχιστούν το Σεπτέμβριο με την ίδια θεματική ενότητα.