Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ota-hal

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Σε κατάληψη των Δημαρχείων την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου από τις 10.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι προχωρά ο Σύλλογος Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής, συμμετέχοντας στην πανελλαδική κινητοποίηση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του του Συλλόγου Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χαλκιδικής: «Κατά τη διάρκεια των καταλήψεων θα πραγματοποιηθούν:
Γενικές Συνελεύσεις και Συγκεντρώσεις για την ενημέρωση των εργαζομένων και τη συγκρότηση ενός ισχυρού μετώπου αντίστασης στην επαπειλούμενη κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης και τη διάλυση των υπηρεσιών των Ο.Τ.Α.

Οι καταλήψεις αποτελούν το πρώτο στάδιο μιας στρατηγικής αντίστασης των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο σκληρό νεοφιλελευθερισμό κυβέρνησης και διεθνών πιστωτών, που απεργάζονται σχέδια κοινωνικής εξαθλίωσης, φτώχειας και ανεργίας για να εκβιάσουν το ξεπούλημα της χώρας και τη συντριβή των εργασιακών δικαιωμάτων.
Οι εργαζόμενοι των Ο.Τ.Α. Χαλκιδικής θα δώσουν αύριο ένα βροντερό παρόν στο πανελλήνιο κάλεσμα της Ομοσπονδίας και θα ορθώσουν ένα τείχος αντίστασης στις άνομες και αντιδημοκρατικές πολιτικές των ντόπιων αυλικών της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας.
Η δύναμή τους είναι η σιωπή μας.».