Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

kleiston2

ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Συντονίζουν τη δράση τους ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο φορείς, έμποροι, ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενοι και επιστήμονες της Χαλκιδικής. Σε συνάντηση εκπροσώπων του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκιδικής, του Ιατρικού, του Οδοντιατρικού, του Φαρμακευτικού, των συλλόγων Ελευθέρων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Δήμου Πολυγύρου και Νέων Μουδανιών, του Συλλόγου Λογιστών & Φοροτεχνικών Χαλκιδικής, του Συλλόγου Μηχανικών και Υπομηχανικών και της Νoμαρχιακής Επιτροπής του ΤΕΕ αποφασίστηκε η κοινή συμμετοχή στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 4 Φεβρουαρίου 2016.
Παράλληλα αποφασίστηκε η διοργάνωση ενημερωτικής συνάντησης την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016 στις 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, στον Πολύγυρο, με ενημέρωση για όλους τους επαγγελματίες και το κοινό από τα μέλη των ΔΣ των Συλλόγων και ειδικότερα από το Σύλλογο Λογιστών και το Δικηγορικό Σύλλογο για τις επιπτώσεις που θα είχε η τυχόν ψήφιση του ασφαλιστικού από την βουλή.
Επιπλέον οι παραπάνω φορείς κατέληξαν στο καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων, των καταστημάτων εστίασης, των γραφείων των δικηγόρων, μηχανικών, ιατρών, οδοντιάτρων, λογιστών και φοροτεχνικών και συμμετοχή των μελών τους στις πορείες που θα διοργανωθούν στην Θεσσαλονίκη, τα Νέα Μουδανιά και τον Πολύγυρο.
Για την πορεία στην Θεσσαλονίκη η συνάντηση θα γίνει στην πλατεία Αριστοτέλους με Τσιμισκή γωνία στις 10:15 σε συνεργασία και με τους εκεί Επαγγελματικούς και Επιστημονικούς φορείς.
Για την πορεία στα Νέα Μουδανιά, η συγκέντρωση θα λάβει χώρα στις 10:00 στην κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών και για την πορεία στον Πολύγυρο η συγκέντρωση γίνει την ίδια ώρα μπροστά από το κτίριο της Π.Ε. Χαλκιδικής.