Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ralideth2018

ΡΑΛΛΥ ΔΕΘ 2018

Με την είσοδο του Σεπτέμβρη και τον ερχομό του φθινοπώρου, ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης φτάνει στις τελικές προετοιμασίες για την 51η έκδοση του Rally ΔΕΘ.
Ο αγώνας φέτος θα είναι μονοήμερος με τον Τεχνικό Έλεγχο να πραγματοποιείται το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 – 18:00 στην Νότια πύλη της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, με την Πανηγυρική Εκκίνηση να γίνεται στις 20:30 στον ίδιο χώρο.
Την Κυριακή το πρωί τα αυτοκίνητα θα εξέλθουν από το Service Park στις 09:00 προκειμένου να κινηθούν προς την πρώτη ειδική του αγώνα λίγο μετά την αλλαγή πορείας στο χωριό Λιβάδι, η οποία ξεκινάει στις 09:33. Στην συνέχεια τα αγωνιστικά θα κινηθούν προς την περιοχή της Χαλκιδικής και ειδικά στο πιο κλασσικό κομμάτι της στο βουνό του Χολομώντα με την εκκίνηση της μεγαλύτερης ειδικής του αγώνα να δίνεται από το χωριό Παλαιόχωρα λίγο πιο πάνω από το κλασσικό σημείο αφετηρίας μετά την ταβέρνα «το Τζάκι» και κατάληξη στην περιοχή των παλαιών λατομείων.
Το Service Park θα γίνει στην περιοχή του οικισμού της Αγίας Αναστασίας, στην σκιά του γνωστού μοναστηριού, σε ένα κομμάτι που για ένα μεγάλο διάστημα χρησιμοποιούταν ως παράκαμψη της Εθνικής Οδού με τον τερματισμό του αγώνα να γίνεται στις 16:52 στην Νότια Πύλη της ΔΕΘ.
Ο αγώνας πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη των κρατικών φορέων (ΔΕΘ – Helexpo, Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Οργανισμός Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμοι Θέρμης – Λαγκαδά – Πολυγύρου, Αστυνομία, Πυροσβεστικής).