Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

agiasmoi-paidikoi

ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Με ευχές για καλή χρονιά και καλή φώτιση πραγματοποιήθηκαν σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 οι αγιασμοί στους Παιδικούς Σταθμούς Α και Β Πολυγύρου του Μορφωτικού Πολιτιστικού Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ».
Η πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», Ιφιγένεια Κυριάκου, τόνισε ότι η έναρξη της λειτουργίας των παιδικών σταθμών για τη χρονιά 2016 – 2017 γίνεται χωρίς προβλήματα και ότι ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις. Όπως εξήγησε, το Νομικό Πρόσωπο θα υποστηρίξει με κάθε μέσο τους παιδικούς σταθμούς και την παιδαγωγική και εκπαιδευτική διαδικασία. Σημείωσε ότι και φέτος θα πραγματοποιηθεί για τους γονείς πρόγραμμα συμβουλευτικής από ψυχολόγο ενώ τα παιδιά θα εξετάζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από ομάδα παιδιάτρων.
Τέλος ευχήθηκε στα παιδιά και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών να έχουν μια δημιουργική χρονιά και να πραγματοποιήσουν πολλές και χρήσιμες δραστηριότητες ενώ κάλεσε τους γονείς να συνεργάζονται με το προσωπικό για την αντιμετώπιση των μικρών και μεγαλύτερων προβλημάτων, που ενδεχομένως προκύψουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς.