Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

atlisi

ΆΘΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Με μεγάλη συμμετοχή συνεχίζεται στον Δήμο Πολυγύρου το πρόγραμμα «Άθληση για όλους», που για μια ακόμη χρονιά υλοποιείται από το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μέσω του προγράμματος προσφέρονται δωρεάν ευκαιρίες άθλησης σε όλα τα άτομα, ανεξαρτήτου ηλικίας, φύλου, κοινωνικής θέσης και κινητικών ικανοτήτων. Εκατοντάδες πολίτες σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα νιώθουν την χαρά της άθλησης και εισπράττουν τα οφέλη της στην υγεία τους σε καθημερινή βάση.
Τα τμήματα λειτουργούν σε σχολεία, κέντρα πολιτισμού με υποδομές και αθλητικούς χώρους στον Πολύγυρο, την Ορμύλια, τη Γαλάτιστα, τον Γαλαρινό, τον Βάβδο, τον Αγ. Πρόδρομο, την Παλαιόχωρα, τα Δουμπιά – Σανά, την Κρήμνη, τα Πλανά, τα Βραστά, τις Καλύβες, τη Μεταμόρφωση, τη Μαραθούσα.
Τα επιμέρους προγράμματα, που υποστηρίζονται επιστημονικά από έμπειρους καθηγητές φυσικής αγωγής και είναι διαφοροποιημένα, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις, τις ικανότητες και τις ηλικίες των συμμετεχόντων, θα εφαρμόζεται μέχρι τον Ιούνιο 2019.

Η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, τόνισε: «Ο μαζικός αθλητισμός σημαίνει άσκηση και διασκέδαση και συντελεί στην βελτίωση της υγείας των ατόμων, στην καλύτερη ποιότητα ζωής και στην κοινωνικοποίηση τους. Το ΝΠ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» αναγνωρίζοντας την αξία αυτού του προγράμματος και το δικαίωμα άθλησης, που παρέχει σε όλους τους πολίτες, το «υπηρετεί» με αγάπη και πάθος γιατί έχουμε πιστέψει στις δυνατότητές του αλλά και στις φιλόδοξες προοπτικές του. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από τα απτά και ευεργετικά αποτελέσματά του στους ίδιους τους πολίτες, που το έχουν κάνει επιλογή της ζωής τους.
Στο πλαίσιο αυτό θα συνεχίσουμε να παρέχουμε συνεχή στήριξη στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού, αλλά και σε νέες πρωτοβουλίες, που στόχο έχουν την προώθηση της φυσικής δραστηριότητας για τη βελτίωση της υγείας και την παροχή περισσότερων ευκαιριών αθλητικής ενασχόλησης».