Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

xristofilopoulou

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Ν.Ε ΚΙΝ.ΑΛ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής για τον “Κλεισθενη” και για τον Τομέα Προστασίας του Πολίτη θα παρουσιάσει η Βουλευτής Αττικής και Υπεύθυνη Εσωτερικών και Προστασίας του Πολίτη, Εύη Χριστοφιλοπούλου, την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου. επισκέπτεται τη Χαλκιδική.
Η ενημέρωση θα γίνει κατά τη διάρκεια συνάντησης με Αυτοδιοικητικούς Παράγοντες της Χαλκιδικής, Γραμματείς και μέλη των Τ.Ο ΚΙΝ.ΑΛ Χαλκιδικής και εκπροσώπους Φορέων του Νομού, στις 17.30.
Η κ. Χριστοφιλοπούλου θα επισκεφθεί τη Χαλκιδική προσκεκλημένη της Ν.Ε ΚΙΝ.ΑΛ. Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί, το στέλεχος του ΚΙΝ. ΑΛ το πρωί της ίδιας μέρας στις 10.00 θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Ν. Προποντίδας και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, Εμμανουήλ Καρρά.
Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Κασσάνδρα όπου στις 12.00 θα επισκεφθεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κασσάνδρας, στις 12.30 το Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και στις 13:00 το Δημαρχείο Κασσάνδρας όπου θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Κασσάνδρας Βασίλειο Κυρίτση.