Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

thankssketp

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΚΕΤΠ

Περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά ήταν οι επισκέπτες της φετινής έκθεσης του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Πολυγύρου με τίτλο «…στις κάβες της Γερακινής 2016, Ελληνικοί Λευκόλιθοι : εικαστικές προσεγγίσεις μιας διαχρονικής συμβίωσης».
Ο ΣΚΕΤΠ σε ευχαριστήριο μηνυμά του τονίζει: «… Ευχαριστούμε επίσης την εταιρεία Ελληνικοί Λευκόλιθοι και συγκεκριμένα τον Διευθυντή Τσακωνίτη Δημήτριο, το Σωματείο Εργαζομένων στα Μεταλλεία Γερακινής , όλους τους υπαλλήλους (ηλεκτρολόγους , οδηγούς , φύλακες , γραμματείς και γενικά εργαζόμενους στο χώρο) που ήταν πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλα τα ερωτήματά μας και να συμβάλουν με τον τρόπο τους στην έμπνευσή μας .
Ευχαριστούμε τους επίσημους ομιλητές μας : Σωκράτη Δεληβογιατζή-Καθηγητή Φιλοσοφίας ΑΠΘ, Γιώργο Μαθιουδάκη -Μεταλλειολόγος και συγγραφέας του έργου “Η πέτρα που άλλαξε τον τόπο”.
Θερμή ευχαριστία κάνουμε προς
-Τον πρόεδρο του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος Κωνσταντίνο Παλιάν.
-Τον Δήμο Πολυγύρου για την στήριξη του και συγκεκριμένα στον Γιώργο Διαμαντουλάκη για την βοήθειά του.
-Τον πρόεδρο ξενοδόχων Γρηγόριο Τάσιο για την χορηγία του .
-Το espresso cocteil bar Tiverious στον Πολύγυρο για την χορηγία του .
-Τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν στην έκθεση και με τις μοναδικές δημιουργίες τους ανέβασαν ψηλότερα το επίπεδο της έκθεσης και ειδικά τον Γιώργο Αρσένη για την πολύτιμη βοήθειά του σε όλους τους τομείς της διοργάνωσης».