Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

rog2017

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΓΙΑΦΙΝΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΡΩΓΜΕΣ”

Τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής του Δημήτρη Κυργιαφίνη, με τίτλο ΡΩΓΜΕΣ θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στις 20:00, στην οικία Παραλή (πεζόδρομος Πολυγύρου).
Ο γνωστός Χαλκιδικιώτης ζωγράφος επανέρχεται δυναμικά, μετά από 10 χρόνια, και παρουσιάζει ξανά έργα του, αυτή τη φορά με μια εντελώς καινοτόμα τεχνοτροπία. Το ιδιαίτερο ζωγραφικό ύφος, που διέκρινε πάντα τα έργα του, αποδίδεται πλέον μ ‘έναν απόλυτα ξεχωριστό τρόπο.
Ζωγραφίζει τα θέματά του χαράσσοντάς τα σε γυαλί και τα εμπλουτίζει με ακρυλικά χρώματα και πάστες. Το αποτέλεσμα, εκτός από πρωτότυπο, είναι και ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Εξαιτίας των διαφορετικών ειδών χάραξης, τα έργα του αποκτούν ζωντάνια και λειτουργούν σαν “μαγικές εικόνες” ανάλογα με την έκθεσή τους στο φως και τη γωνία θέασής τους.
Πρόκειται για μια παρουσίαση ζωγραφικών έργων μοναδική στο είδος της, σε παγκόσμιο επίπεδο, που αξίζει κανείς να επισκεφτεί και να γνωρίσει από κοντά.
Η έκθεση θα διαρκέσει μία εβδομάδα, ως το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και θα είναι ανοιχτή για το φιλότεχνο κοινό καθημερινά από τις 16:00 έως τις 22:00.