Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

polygyr-christ

ΕΝΑΡΞΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Με γιορτινά τραγούδια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιχνίδια, μουσική, χορό και γλυκίσματα ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Πολυγύρου.

Λαμπιόνια φώτισαν τον Πολύγυρο, την Παλαιόχωρα, τη Γαλάτιστα και την Ορμύλια δημιουργώντας την πιο εορταστική ατμόσφαιρα. Έλατα φωταγωγήθηκαν στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων προκαλώντας χαρά και ενθουσιασμό σε μικρούς και μεγάλους. Δρόμοι και πλατείες γέμισαν με παιδικές φωνούλες και αγόρια και κορίτσια διασκέδασαν με την ψυχή τους παρέα με ξωτικά, καλικάντζαρους, χιονάνθρωπους και ξυλοπόδαρους. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του σκορπίζοντας χαμόγελα παντού.

Παρά το κρύο όλες οι εκδηλώσεις, από την Παρασκευή 11 έως τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου.

Το ίδιο επιτυχημένες ήταν και οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου και του Κέντρου Ημέρας «Ανατολή» στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου το οποίο θα εγκαινιαστεί και επισήμως το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, στις 7.00 μ.μ.

Το εορταστικό κλίμα των ημερών θα τονώνουν καθημερινά και τις επόμενες μέρες δράσεις και εκδηλώσεις, που οργανώνονται από το Δήμο Πολυγύρου και το Νομικό Πρόσωπο «Αριστοτέλης» με τη συμμετοχή φορέων, συλλόγων και εθελοντών.