Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

academy-niki

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Tη λειτουργία των τμημάτων υποδομής συνεχίζει και η Νίκη Πολυγύρου. Η διάρκεια λειτουργίας της Ακαδημίας θα είναι 9μηνη με έναρξη στις 3 Σεπτεμβρίου 2015 και λήξη στις 29 Μαΐου 2016.
Τα τμήματα που θα δημιουργηθούν για τη νέα περίοδο θα είναι από παιδιά γεννηθέντα από το 2001 έως το 2009. Ο προγραμματισμός προβλέπει να λειτουργήσουν τμήματα ανά 2 ηλικιακά αγωνιστικά έτη και σε ελάχιστες περιπτώσεις να υπάρχει «μίξη» ηλικιών των αθλητών, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αγωνιστικής προπόνησης, προετοιμασίας και ομοιογένειας των τμημάτων.
Την προσεχή αγωνιστική περίοδο τα τμήματα της ακαδημίας θα λάβουν μέρος σε ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ αναγνωρισμένο από την Ε.Π.Ο. όπως και τα προηγούμενα έτη.
Οι μετακινήσεις των αθλητών και φέτος θα γίνονται με λεωφορείο.
Μέρες προπόνησης ορίζονται Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή και ώρες 15:15 έως 18:30. Οι ακριβείς ώρες θα οριστούν μετά την συγκρότηση των τμημάτων.
Οι μέρες αγώνων ορίζονται Σάββατο ή Κυριακή και καθορίζονται από τον διοργανωτή.
Ενημέρωση για τις μέρες και ώρα αγώνα θα γίνεται με ατομική πρόσκληση και διαδικτυακά από τη σελίδα της ΝΙΚΗΣ.
Η συνδρομή ορίζεται στα 100 ευρώ ανά αθλητή και στα 50 για κάθε 2ο μέλος της ίδιας οικογένειας. Ως προκαταβολή ορίζονται τα 30 ευρώ και τα υπόλοιπα σε δύο ισόποσες δόσεις.
Περαιτέρω πληροφορίες στα τηλέφωνα 6974344284 και 6981023513. Συνεχής ενημέρωση μέσα από το site της ομάδας.