Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

mous-prop2017

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Για μια ακόμη χρονιά το Ωδείο Πολυγύρου παρουσίασε τη δουλειά και τον κόπο των σπουδαστών του όλης της χρονιάς. Μουσικές και τραγούδια πλημμύρισαν το Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου 2017.
Τα παιδιά κατέπληξαν γονείς και φίλους, που γέμισαν το θέατρο και τα χειροκρότησαν για την πρόοδό τους και το ταλέντο τους στα μουσικά όργανα. Την αρχή έκανε το Τμήμα Μουσικής Προπαιδείας που με τη βοήθεια της δασκάλας του, Αλίκης Κωνσταντίνου, παρουσίασε τα μουσικοκινητικά σκετς «Τα μελισσάκια» και «Πινεζοβροχή».
Τη σκυτάλη πήραν οι μαθητές πιάνου της τάξης της Μαρίας Καλαϊτζή που μαζί με τους μαθητές κιθάρας της τάξης του Χαρτασιάν Σαμψών – Γιώργου ξεσήκωσαν το κοινό.
Μικροί και μεγάλοι μελλοντικοί σολίστ παρουσιάστηκαν στη σκηνή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και όρεξη, ερμήνευσαν με επιτυχία τα μουσικά τους έργα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τις επιδόσεις τους και τη μεθοδική μελέτη που κάνουν όλο το χρόνο.
Παρόντες στη συναυλία ήταν ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Δημήτριος Ζαγγίλας και η πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού – Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης», Ιφιγένεια Κυριάκου, που μαζί με τον διευθυντή του ωδείου, Άγγελο Καραπινίδη ευχήθηκαν στους μαθητές και τους γονείς τους «Καλές διακοπές και καλή αντάμωση στη νέα μουσική χρονιά».
od-viol2017Στο μεταξύ το απόγευμα του Σαββάτου 10 Ιουνίου 2017 οι μαθητές βιολιού του Δημοτικού Ωδείου Πολυγύρου παρουσίασαν έργα μεγάλων δημιουργών στο πλαίσιο της συναυλίας λήξης της μουσικής χρονιάς 2016 – 2017, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ωδείου.
Η προσπάθεια των παιδιών των τάξεων βιολιού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Γιώργου Ιωσηφίδη απέσπασε για μια ακόμη φορά το ζεστό και παρατεταμένο του χειροκρότημα του κοινού. Τους μικρούς βιολιστές συνόδευσε στο πιάνο ο κ. Χρήστος Ξανθός.