Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

pitakapi

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΠΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στο Τουριστικό περίπτερο Έξι Βρύσες η εκδήλωση του ΚΑΠΗ Πολυγύρου, για την κοπή πίτας για το νέο έτος. Τα μέλη του ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές. Στην εκδήλωση το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» τίμησε την Κινητή Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής για την κοινωνική προσφορά της μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ενημέρωσης – πρόληψης με θέμα την εξαπάτηση των ηλικιωμένων, που υλοποιήθηκε τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο στα ΚΑΠΗ του Δήμου.
Η πρόεδρος του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ», Ιφιγένεια Κυριάκου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΚΑΠΗ Πολυγύρου για την συνεργασία τους και τους ευχήθηκε καλή χρονιά σημειώνοντας ότι ο Δήμος δια μέσου του Νομικού του Προσώπου, θα κάνει κάθε προσπάθεια για να αυξηθούν οι παροχές προς τα ΚΑΠΗ του Δήμου, παροχές που αξίζουν να απολαμβάνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Ευχαρίστησε τέλος τη Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής και τα μέλη της Κινητής Μονάδας της Αστυνομίας, Σεραφείμ Αδαμιώτη, Σταύρο Σαββίδη και Βασίλειο Καρατζοβάλη, που αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των μελών, υλοποίησε το πρόγραμμα ενημέρωσης – πρόληψης με θέμα την εξαπάτηση των ηλικιωμένων και την πρόληψη κλοπών. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, Νικόλαος Κούρτης, επαίνεσε την προσπάθεια που έκαναν τα μέλη της Κινητής Μονάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής ζητώντας οι ενημερώσεις να συνεχιστούν και να επεκταθούν και σε άλλους τομείς ενημέρωσης. Ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι ελπιδοφόρα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Δημήτριος Ζαγγίλας, αντιπροσωπία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκιδικής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και τα μέλη του Δ.Σ του Ν.Π «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Βασίλειος Λαφαζάνης, Άννα Ρόκου, Αθανάσιος Τσίγκας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου, Ζαχαρούλα Αμαραντίδου με την Αντιπρόεδρο, Στέλλα Ξιούφη.