Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ekth-viv2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ”

Με ιδιαίτερη χαρά αγκάλιασαν τα νήπια της πόλης του Πολυγύρου την διήμερη έκθεση βιβλίου για παιδιά 2,5 – 5 ετών, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο από το Σάββατο 27 έως την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2016 από το Μορφωτικό –Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης» σε συνεργασία με το 1ο νηπιαγωγείο Πολυγύρου. Τα παιδιά με τη βοήθεια των γονιών τους ξεφύλλισαν βιβλία, άκουσαν όμορφες ιστορίες και γνώρισαν τους ήρωές τους ταξιδεύοντας σε έναν κόσμο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας ενώ την Κυριακή το πρωί διασκέδασαν με την αφήγηση παραμυθιού από τη συγγραφέα – παιδαγωγό Λίλα Στογιάννη.
Η έκθεση φιλοξενήθηκε τις ίδιες ημέρες και στον παιδικό σταθμό Γαλάτιστας με την δράση «Τα χέρια δεν χτυπάνε τα χέρια αγαπάνε» της Μαρίας Κουτσανοπούλου.
Η Πρόεδρος του Ν.Π. «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», Ιφιγένεια Κυριάκου, με την επιτυχημένη λήξη της πρώτης φάσης των δράσεων αυτών ευχαριστεί θερμά όλους αυτούς που βοήθησαν στην πραγματοποίησή της και ιδιαίτερα τις βρεφονηπιοκόμους των παιδικών σταθμών του Δ.Δ. Πολυγύρου και τη Διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου κ. Θεανώ Βασιλειάδου.
Η έκθεση θα φιλοξενηθεί επίσης:
• Στο Νηπιαγωγείο Ολύνθου από το Σάββατο 3 έως την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 με παράλληλη δράση «Μ’ αγαπάς; Σ’ αγαπώ!» με την Αφροδίτη Παπαντωνίου
• Στο Νηπιαγωγείο Ορμύλιας από το Σάββατο 3 έως την Κυριακή 4 Δεκμβρίου 2016 με παράλληλη δράση «Ο μάγειρας ο Νικολός» με τον Γιώργος Μουμουζιάς .
Η έκθεση θα λειτουργεί:
Το Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ.
Την Κυριακή από τις 11:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ.

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή στις 11:30 π.μ.