Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

gkosmou-ol

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΟΛΥΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με σκοπό τη στήριξη του έργου των Γιατρών του Κόσμου ο Παιδικός Σταθμός Ολύνθου προχώρησε στη συγκέντρωση φαρμάκων. Η προσφορά των κατοίκων του χωριού ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς φορείς, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες κάθε ηλικίας έσπευσαν να συνδράμουν στην προσπάθεια με τη διάθεση φαρμάκων και παραφαρμακευτικού υλικού.
Τα φάρμακα παραδόθηκαν στην φαρμακοποιό, εκπρόσωπο των Γιατρών του Κόσμου, κ. Κωνσταντίνα Κυριάκου, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο χώρο του παιδικού το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου 2017.
Η εκπρόσωπος της οργάνωσης παρουσίασε το έργο και τις δράσεις των Γιατρών του Κόσμου ενώ παράλληλα προβλήθηκαν σχετικά video, αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους της Ολύνθου για τη συγκέντρωση μιας σημαντικής ποσότητας φαρμάκων.
Η υπεύθυνη του παιδικού σταθμού κ. Κωνσταντίνα Πεζάτη, τόνισε πως τέτοιες δράσεις, έχουν σκοπό να γαλουχηθούν οι μικροί μαθητές με το πνεύμα του εθελοντισμού.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του τοπικού κ. Νικόλαος Αυγέρος, ο Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής κ. Δημήτριος Ευαγγελινός, ο τοπικός σύμβουλος κ. Μανώλης Αναστασιάδης , ο Πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η κ. Αργύριος Συκιώτης, εκπρόσωποι σχολείων, συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Παράλληλα οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη δουλειά των μικρών μαθητών του παιδικού σταθμού μέσα από την έκθεση ζωγραφικής και χειροτεχνίας που παρουσίασαν τα παιδιά με θέμα το Πάσχα.