Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

geniko nosokomeio

ΝΕΟ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Τρία σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης, για τις ανάγκες της μονάδας τεχνητού νεφρού του νοσοκομείου Πολυγύρου, Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκης, και Έδεσσας θα παραδώσει σταδιακά η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).
Το έργο που έχει αναπτύξει ευρύτερα στον τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής, κυρίως όμως στο χώρο της υγείας, θα παρουσιάσει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ), σε ειδική εκδήλωση που οργανώνει στις 15 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Στο πλαίσιο αυτό, η ΠΕΔ-ΚΜ, δεδομένων των ελλείψεων που καταγράφονται στο μηχανολογικό εξοπλισμό των νοσοκομείων, αποφάσισε ομόφωνα σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ να εξοπλίσει με αιμοκαθαρτικά μηχανήματα, συνοδευόμενα από τροχήλατη – πολυθρόνα για τους ασθενείς, τα νοσοκομεία Πολυγύρου στη Χαλκιδική, (ήδη παραδόθηκε και θα εγκαινιαστεί το επόμενο διάστημα), το νοσοκομείο Άγιος Παύλος της Θεσσαλονίκης και το νοσοκομείο της Έδεσσας στο νομό Πέλλας.
Πρόκειται για σύγχρονα μηχανήματα αιμοκάθαρσης, που θα καλύψουν τις ανάγκες της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, τα οποία θα παραδοθούν στις αρχές του 2018 από τη διοίκηση της ΠΕΔ-ΚΜ.