Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

zografos2019

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Σειρά παρεμβάσεων στον τομέα του αθλητισμού κάνει γνωστές με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος.
“Με ιδιαίτερη χαρά η διοίκηση του Δήμου μας, κατανοώντας την ανάγκη των πολιτών και κυρίως της νεολαίας μας για τη δημιουργία πολλαπλών αθλητικών εγκαταστάσεων, προχώρησε στη λήψη σχετικής απόφασης και ξεκίνησαν οι απαιτούμενες διαδικασίες για την αγορά έκτασης, όπου θα κατασκευασθεί και θα λειτουργήσει άμεσα το νέο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
Παράλληλα η διοίκηση εκμεταλλευόμενη τις διατάξεις του κτηματολογίου οριστικοποιεί τους τίτλους για την περιοχή της Ορμύλιας (όπου υπήρχαν προσύμφωνα από το 1972), ώστε και η περιοχή αυτή να αποκτήσει το δικό της ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
Τέλος ολοκληρώθηκε η μελέτη για την κατασκευή και λειτουργία ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ στην περιοχή των Ζερβοχωρίων και θα υποβληθεί άμεσα σχετικό αίτημα για την ένταξη κι χρηματοδότησή του από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».
Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω ενεργειών καθώς και την ολοκλήρωση του ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ στη Γαλάτιστα, που ήδη εντάχθηκε με το ποσό των 4.500.000 ευρώ στο Π.Δ.Ε στοχεύουμε, ώστε κάθε δημοτική ενότητα του Νέου Δήμου Πολυγύρου να έχει τις δικές της αθλητικές εγκαταστάσεις.
Κύριο μέλημά μας η ενασχόληση όλο και περισσότερων ανθρώπων με τον αθλητισμό, έτσι ώστε αυτός να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην καθημερινότητα όλων μας”.