Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

orkizomai-karaogloy2

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ “ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ” ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ

«Ορκίζομαι: Στο Σύνταγμα και τους νόμους» ονομάζεται το νέο βιβλίο του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχη Μακεδονίας και Θράκης του κόμματος, κ. Θεόδωρου Καράογλου, που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στον Πολύγυρο.
Για το βιβλίο, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι δωρίζεται και δεν πωλείται, πέραν του κ. Καράογλου, θα μιλήσουν ο Δήμαρχος Πολυγύρου και δικηγόρος κ. Αστέριος Ζωγράφος, ο Βουλευτής Καρδίτσας της Νέας Δημοκρατίας και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστας Τσιάρας και ο δικηγόρος και Πρώην Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Γαρούφας.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Βουλευτής Χαλκιδικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Βαγιωνάς και ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής κ. Απόστολος Τζιρίτης.
Το «Ορκίζομαι» αφηγείται την ιστορική εξέλιξη των ελληνικών Συνταγμάτων από το 1822 μέχρι σήμερα και καταλήγει στην παρουσίαση 19 προσωπικών προτάσεων του κ. Καράογλου για την ενδυνάμωση και τον εκσυγχρονισμό του καταστατικού χάρτη της χώρας.