Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ POLYGYROS RUN 2018

 

f5m5f15Με μεγάλη επιτυχία και πολυπληθή συμμετοχή δρομέων, πραγματοποιήθηκε ο 2ος Αγώνας Polygyros Run Χαλκιδική 2018 την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018. Το παρόν έδωσαν αθλητές, μεμονωμένοι ή και μέλη συλλόγων από 12 έως 77 ετών, που πήραν μέρος τόσο στον Aγώνα Βουνού – Πόλης RUN 14,5 km όσο και στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας 5,2 km. Δεν έλειψαν βέβαια και οι συμμετοχές γονέων που περπάτησαν την μικρότερη διαδρομή με μωρά στην αγκαλιά ή σε καροτσάκια.

Η διοργάνωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες που έφθασαν στην πόλη του Πολυγύρου από την Χαλκιδική αλλά και πολλές πόλεις της Β. Ελλάδας.

Ο αγώνας διεξήχθη με άψογες καιρικές συνθήκες σε πανέμορφη διαδρομή, που χάρισε στους συμμετέχοντες την εμπειρία της διαδρομής στο βουνό Τσουκαλάς και της διαδρομής εντός πόλεως με την εναλλαγή του αστικού και ορεινού τοπίου. Για την απρόσκοπτη διοργάνωση του 2ου Αγώνα Polygyros Run Χαλκιδική 2018 καθοριστική ήταν η συμβολή με τα μέτρα κυκλοφοριακής διαχείρισης που έλαβε η Τροχαία και η Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής.

Τον αγώνα, που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Πολυγύρου, οργάνωσαν η Νίκη Πολυγύρου και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Ν. Χαλκιδικής σε συνεργασία με τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ν. Χαλκιδικής, τον Σύλλογο Νεολαίας Πολυγύρου, τον Σύλλογο Συσπείρωσης και Ψυχαγωγίας Γυναικών Πολυγύρου και άλλους τοπικούς φορείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι την προσπάθεια στήριξαν δεκάδες χορηγοί και εθελοντές.

Οι τρεις πρώτοι στα 5,2 km είναι:

Κατηγορία Ανδρών: Γεώργιος Κατσάνης, Τίμος Αναστασιάδης, Γεώργιος Τσιούλης.

Κατηγορία γυναικών: Βασιλεία Παπαδοπούλου, Χρυσάνθη Καμαργιώτη, Ελένη Γρηγορίου.

Οι τρεις πρώτοι στα 14,7 Km είναι:

Γενική Γυναικών: Μιλένα Βέλκοβα, Στέλλα Μεταγγιτσινού, Αναστασία Νανακούδη

Γενική Ανδρών: Νικόλαος Λαφτσίδης, Κοσμάς Κωνσταντινίδης, Νικόλαος Μπλιούκας

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και των υπολοίπων κατηγοριών ΕΔΩ και στο polygyrosrun.gr