Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ralli-deth-anti

ΡΑΛΛΥ Δ.Ε.Θ. – ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΠΛΑΚΕΤΩΝ

Για την άψογη συνεργασία και την προσφορά τους στη σωστή και ασφαλή διεξαγωγή του χρυσού επετειακού 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. τιμήθηκαν από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης ο Δήμος Πολυγύρου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Χαλκιδικής, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πολυγύρου, η Τροχαία Πολυγύρου, το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αρναίας.

Την απονομή των τιμητικών πλακετών κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωση, την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017, στο Δημαρχείο Πολυγύρου έκαναν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, ο Αλυτάρχης του 50ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου.
Το παρόν έδωσαν και παράλαβαν τις τιμητικές πλακέτες ο αντιδήμαρχος Πολυγύρου, Δημήτριος Ζαγγίλας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, Θεολόγος Τζουμαΐλης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου, Εμμανουήλ Τσολάκης, ο διοικητής Τροχαίας Πολυγύρου Μιχαήλ Καπλανίδης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας, Γεώργιος Χαϊδευτός, ο διοικητής Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αρναίας, Δημήτριος Αλεξανδρής.

Ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε τους διοικητές και τις υπηρεσίες τους καθώς και τον Δήμο Πολυγύρου που για ακόμη μια φορά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων συμβάλλοντας καταλυτικά στο αποτέλεσμα συνδημιουργώντας το συναρπαστικό 50ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.