Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

pasok-karanikolas

ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Σπύρος Καρανικόλας ανοίγει τον κύκλο των πολιτικών δράσεων και εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στη Χαλκιδική την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο κτίριο του Επιμελητήριου Χαλκιδικής, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του επιμελητηρίου, της Ένωσης Ξενονοδοχείων Χαλκιδικής, της ΟμοσπονδίαςΕνώσεων Ενοικιαζομένων Δωματίων Χαλκιδικής και της Ένωσης Camping. Για τις 13.00 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους εργαζόμενους και τους γιατρούς του νοσοκομείου. Θα ακολουθήσει ενημέρωση του κ. Καρανικόλα από τη Διοικήτρια του νοσοκομείου. Αμέσως μετά θα γίνει επίσκεψη σε μονάδα μεταποίησης ελιάς. Για τις 18.00 έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Τρίγλιας.
Η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής οργανώνει την πρώτη πολιτική εκδήλωσή της, τη διευρυμένη Νομαρχιακή Συνέλευση, στο Κλειστό Θέατρο Ν. Τρίγλιας στις 19.00, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Καρανικόλα και το μέλος της Κ.Ε. Γεωργία Τσερτσινίδου.