Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Στη συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των περιοχών της Αττικής που επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές προχωρά ο Δήμος Πολυγύρου. Ο αναλυτικός κατάλογος με τις ανάγκες των πληγέντων, προκειμένου πολίτες και φορείς να προσφέρουν στοχευμένα βοήθεια, θα ανακοινωθεί μετά την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018.

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται στο Ν.Π. «Αριστοτέλης» (παλιά δικαστήρια) και στα δημοτικά καταστήματα σε Γαλάτιστα, Ορμύλια και Παλαιόχωρα.
Επίσης ο Δήμος Πολυγύρου προτίθεται να φιλοξενήσει δωρεάν εκατό παιδιά, 6 έως 16 ετών, από τις πληγείσες περιοχές, στις παιδικές κατασκηνώσεις της Μεταμόρφωσης του Δήμου Πολυγύρου.
Σε σχετική ανάρτησή του στο Facebook (24/7/2018) o Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος, τονίζει:
«Εκφράζουμε τη θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς αλλά και στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν.
Καλούμε τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης μας, να συστρατευτούν στον αγώνα που ξεκινά ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
Από αύριο στις 10 το πρωί, θα μπορεί ο καθένας από σας να προσφέρει φαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης στην είσοδο των παλαιών δικαστηρίων σεότι αφορά τον ΠΟΛΥΓΥΡΟ και στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα των δημοτικών διαμερισμάτων ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ – ΟΡΜΥΛΙΑΣ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ.
Ο Δήμος Πολυγύρου βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τα αρμόδια Υπουργεία και τους εκπροσώπους των φορέων της αυτοδιοίκησης προτιθέμενος να ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ εκατό (100) παιδιά ηλικίας 6 εως 16 ετών, απο τις πληγείσες περιοχές, στις παραλιακές παιδικές κατασκηνώσεις της Μεταμόρφωσης του Δήμου Πολυγύρου.
Προσπαθούμε και από την πλευρά μας να συμπαρασταθούμε, με όποιο τρόπο μπορούμε, στις περιοχές και στους κατοίκους που βιώνουν δύσκολες ώρες.
Είμαστε δίπλα τους».