Ποιοτική μουσική & έγκυρη ενημέρωση

lesi-dikastirio

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΥ

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 ζήτησε και έλαβε ο 33χρονος αλβανός που κατηγορείται ότι σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του ανήμερα των Θεοφανείων και στη συνέχεια άρπαξε τον τετράχρονο γιο τους τον οποίο κρατούσε επί 18 ημέρες. Ο κατηγορούμενος έφτασε σιδηροδέσμιος, λίγο μετά τις 11 το πρωί, στο δικαστικό μέγαρο της Χαλκιδικής και οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή, όπου, μέσω του δικηγόρου του, ζήτησε νέα 48 προθεσμία. Αμέσως μετά επέστρεψε στην Ασφάλεια Πολυγύρου, όπου κρατείται.
Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του εμφανίζεται μετανιωμένος για τις πράξεις του και προτίθεται να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.
Σημειώνεται ότι την περασμένη Δευτέρα ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στον ανακριτή χωρίς δικηγόρο και κατόπιν οι δικαστικές Αρχές έλαβαν μέριμνα ώστε να υπάρξει αυτεπάγγελτος διορισμός συνηγόρου. Στη συνέχεια την υπεράσπισή του ανέλαβε άλλος δικηγόρος.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 4χρονος Φοίβος αναμένεται εντός της ημέρας να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο του Πολυγύρου, όπου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα.